مدیر شبکه بهداشت درمان شهرستان چرام از رونمایی یک دستگاه خانه بهداشت سیار عشایری برای منطقه طسوج با تامین اعتبار مالی وزرات بهداشت خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت درمان شهرستان چرام از رونمایی یک دستگاه خانه بهداشت سیار عشایری برای منطقه طسوج با تامین اعتبار مالی وزرات بهداشت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان شهرستان چرام، مهندس حسن هدایت نیا خدمت رسانی به عشایر را بسیار لذت بخش خواند و اظهار داشت: عشایر انسان های پاک و بی آلایشی هستند و مجموعه علوم پزشکی افتخار دارد تا هر گونه خدمت در حوزه سلامت را با نهایت استانداردهای موجود در کلان شهرها، به عشایر نیز ارایه دهد.
وی رمز موفقیت کشور در حوزه بهداشت و درمان را وجود شبکه های بهداشت و درمان و خدمت رسانی آنان به مردم دانست و افزود: مهمترین اولویت حوزه بهداشت و درمان، توسعه خدمات در دورترین نقاط کشور با بالاترین سطح ممکن است و در این راستا تلاش شده تا خدمات سلامتی که به عنوان نمونه به مادران باردار و نوزادان در مناطق شهری ارایه می شود، به مادران باردار و نوزادان دورترین نقاط کشور نیز ارایه شود.
وی با اعلام اینکه افتخار می کنم عضوی از سربازان حوزه سلامت در این مجموعه هستم، گفت: شهرستان چرام دارای جمعیت بالای عشایری بوده و نقش عشایر در تولید، ایجاد اشتغال و تهیه مواد غذایی بسیار مهم و تاثیرگذار است و این رویکرد وظیفه مجموعه سلامت را بسیار سنگین تر می کند.
هدایت نیا بر تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای سلامت عمومی جامعه تاکید کرد و ساخت این خانه های بهداشت را نیز گامی در این راستا خواند که می تواند خدمات مناسب سلامت را به مردم عشایر ارایه دهد.
وی افزود: سازه این خانه های بهداشت از جنس فولاد بوده و سیستم نیرو محرکه آن، مطابق با سیستم نیرو محرکه نیسان طراحی شده، همچنین در راستای ایمنی و امنیت کافی در برابر سرقت نیز از پوشش های بسیار محکم استفاده شده است.
وی با اعلام پیش بینی چهار روش تامین برق برای این خانه های بهداشت توضیح داد: علاوه بر نصب پنل های خورشیدی بر روی سقف این کانکس ها؛ امکان تامین برق از ژنراتور، سیستم برق شهری و سیستم برق اتومبیل نیز پیش بینی شده است.
هدایت نیا با اشاره به در نظر گرفتن مخزن ۲۰۰ لیتری آب برای این خانه های بهداشت سیار، افزود: یکی از ویژگی های مهم این کانکس ها، قابلیت کشیده شدن و حمل آن با کامیون، کامیونت، تراکتور و نیسان برای مناطق مختلف و صعب العبور است.
مدیر شبکه بهداشت درمان شهرستان چرام گفت: برای ساخت و تامین تجهیزات این خانه بهداشت عشایری حدود ۳میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال اعتبار صرف شده است.
در پایان وی از حمایت های همه جانبه ریاست محترم دانشگاه جناب اقای دکتر یزدانپناه، معاونین محترم توسعه و بهداشتی و رایزنی های نماینده محترم مجلس در شورای اسلامی جناب حجت الاسلام موحد و فرماندار محترم شهرستان برای واگذاری این خانه بهداشت سیار عشایری به شهرستان تشکر کرد.

